DOLAR 32,3728 0.03%
EURO 34,8555 0%
ALTIN 2.400,130,16
BITCOIN %
İstanbul
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İstanbul Müzik Festivali’nde Dünya Çapında Sanatçılar Sahne Alacak

İstanbul Müzik Festivali’nde Dünya Çapında Sanatçılar Sahne Alacak

ABONE OL
Nisan 4, 2024 23:04
İstanbul Müzik Festivali’nde Dünya Çapında Sanatçılar Sahne Alacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İKSV’nin Duyurusuna Göre, İstanbul Müzik Festivali’nde 25 Konser Gerçekleşecek

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın dört bir yanından seçkin orkestralar ve önemli solistler, İstanbul Müzik Festivali kapsamında sahne alacak.

60’tan Fazla Sanatçı, Müzikseverlerle Buluşacak

Budapeşte Festival Orkestrası’ndan Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası’na, Festival Strings Lucerne’den Tekfen Filarmoni Orkestrası’na kadar birçok önemli topluluk ve sanatçı, festivalde yer alacak. Maria Joao Pires, Khatia Buniatishvili, Istvan Vardai, Gülsin Onay, Francesco Piemontesi, Edgar Moreau gibi dünyaca ünlü sanatçılar da festivalde müzikseverlerle buluşacak.

Festival, 21 Mayıs’ta Başlıyor

Festival, 21 Mayıs’ta Atatürk Kültür Merkezi’nde genç piyanist İlyun Bürkev ve şef Cem Mansur’un yöneteceği İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası konseriyle başlayacak. Bu kapsamda ünlü bir şefe “Onur Ödülü” takdim edilecek.

Çeşitli Konserler ve Repertuarlar Festival Programında

Maria Joao Pires’in Beethoven eserlerini seslendireceği konser, Festival Strings Lucerne eşliğinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Franz Liszt Oda Orkestrası, Khatia Buniatishvili, Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası gibi topluluklar ve sanatçılar da festival boyunca farklı konserlerle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak.

Festival Detayları ve Biletler

Borusan Holding sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Müzik Festivali hakkında detaylı bilgilere “muzik.iksv.org” adresinden ulaşabilir ve festival kapsamındaki etkinliklere bilet alabilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.