DOLAR 32,4018 0.15%
EURO 35,2086 0.02%
ALTIN 2.322,820,18
BITCOIN %
İstanbul
16°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Müzik Kariyerinin Doruklarında Genç Bir İsim Doğan Cem

Müzik Kariyerinin Doruklarında Genç Bir İsim Doğan Cem

ABONE OL
Mart 3, 2022 13:06
Müzik Kariyerinin Doruklarında Genç Bir İsim Doğan Cem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

25 yaşında bir müzik uzmanı olan Doğan Cem, farklı uçlardan gelen müzik zevklerini bir araya getiren yetenekli bir şarkıcı ve sopranisttir. Bu nitelikli müzisyen, son dönemde hem opera severler hem de pop müzik severler tarafından takip edilmektedir. Kariyeri büyük bir hızla büyüdü ve onu en popüler şarkıcılardan biri yaptı.

Ses rengi dünyada çok az bulunan yetenekli kontrtenor Cem, bu nedenle haklı olarak çok değer görüyor. Küçük yaştan itibaren müzik eğitimi içinde yoğruldu. Lise dönemine kadar eğitim sürecini Zonguldak’ta tamamlayan Doğan Cem, Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Bölümü’nde lisans eğitiminin ikinci yılına kadar soprano Melike Bolat ile devam etti.

“Sır Gibi” Nasıl Yapıldı?

“Sır Gibi” çok hızlı ve kaliteli bir şekilde bir araya geldi. Yaptıktan sonra arkadaşlarımla paylaştım, bu da çok olumlu geri dönüşler almamı sağladı. Düzenleme müzik işinde de oldukça başarılı olan arkadaşım “Dorukhan”a aittir. Bu süreçte beni desteklediği ve her zaman yanımda olduğu için teşekkürü hak eden ilk kişidir. Sır Gibi şarkısına dair bu açıklamalarda bulundu.

Yeni şarkısıyla ilgili sorulara ise “Evet, yeni şarkım üzerinde çalışmaya başladım. Ama hala 2. şarkım nasıl olmalı diye düşünüyorum ama sonunda Mart ayında yeni bir şarkı geliyor.” şeklinde cevap verdir. Bu ay çıkacak şarkısı sabırsızlıkla bekleniyor.

Instagram: https://www.instagram.com/dogancem/

Imdb: https://www.imdb.com/name/nm13424271/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOsDaWlXsSmk6Goqo8tLOsg

Apple Music: https://music.apple.com/ba/album/s%C4%B1r-gibi/1585265192?i=1585265440

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.